HOME TARIEVEN OPENINGSTIJDEN ROUTEBESCHRIJVING OEROL CONTACT

Welkom bij (Klein) Parkerenoerol.nl 2021 in Harlingen naar de eilanden          6,00 euro per dag

Let op! covid-19 maatregelen

Mondkapjes in de taxi en op de boot verplicht.  Ook kan er maar een beperkt aantal mensen mee in de taxi. In verband met covid geen pendeldienst.

Oerol parkeren Eilanden Harlingen Terschelling 11  juni tot 20 juni 2021

Parkeren in Harlingen is altijd weer een zorg extra.  Veel bezoekers van Oerol willen graag tegen een goed parkeertarief en op een makkelijke manier de auto kunnen parkeren in Harlingen. Oerol moet niet beginnen op de boot naar Terschelling maar al tijdens het parkeren in Harlingen.

Het parkeerterrein in Harlingen wordt tijdens Oerol gebruikt en op andere drukke dagen. U kunt hier uw auto voor de boot parkeren in Harlingen vanaf donderdagmiddag 11 juni vanaf 16.00 uur. Alle openingstijden vindt u hier.

Binnen 1.9 km bent u bij de veerdienst in Harlingen. U kunt met de fiets naar Harlingen (7 min) of lekker wandelen (15-20 min) of laten vervoeren door de pendeldienst van Pol Groeps en Taxi vervoer (5 min). Routebeschrijving veerboten

Reserveren niet mogelijk, maar……….

Het is niet mogelijk te reserveren voor een parkeerplaats Harlingen. Wel willen wij u op de hoogte houden of er nog plaats is. Via twitter parkerenoerol zullen wij u informeren. Mocht het vol raken of bijna vol danzullen wij dit via twitter bekend maken.
U kunt ons volgen, of op deze pagina die informatie ophalen.

Houdt de twitter in de gaten wat betreft de bezetting voor het parkeren. 

Overnachten in Harlingen? Camping de Zeehoeve / B&B/ Trekkershutten

De aangrenzende camping de Zeehoeve in Harlingen, en tevens bed and breakfast, beschikt over diverse overnachtingsmogelijkheden. Hier kunt u eventueel voor het Oeral overnachten in Harlingen zodat u rustig en op tijd aan uw Oerolavontuur kunt beginnen. Uiteraard geldt dat u uw auto hier tijdens deze overnachting gratis kan parkeren. Tevens beschikt camping de Zeehoeve over een mooi restaurant met terras. Klik voor meer informatie over bed and breakfast / trekkershutten / campingrestaurant. camperpark harlingen 

 
2019 Parkerenoerol.nl - Makke troch Roelof Fopma.nl